Üdvözöljük a Rákóczi Vendégház honlapján!

Rövid az élet, de az embereknek megadatott az a lehetőség, hogy szürke mindennapjaikat jobbá, szebbé, színesebbé tegyék. Ebben nagy segítségükre van a csodás természet.

Az idilli környezetben mindenki megtalálja saját lelki harmóniájának kulcsát, mely magából árasztja a békét és a megnyugvást. Néha jólesik az erdő mélyén, távol a világ zajától, átgondolni tetteinket, életünket. Meseszerű helyszínek, gyönyörű kis- és nagyházak, székelykapuk, szálfenyők, gulya a hegyoldalban, székely kalapok, minden, ami a pihenéshez szükséges.

Ehhez ajánljuk erdélyi vendégházunkat, mely Székelyudvarhelytől 20 km-re található a Zetelaki Víztározótól mindössze 500 m távolságra. A Vendégház a Madarasi Hargita lábánál, az Ivó Völgy szomszédságában található. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a tóra és a szemközti hegyekre.

A házhoz 1100 m2-es parkosított telek tartozik. A telken szabadtűzhely, grillsütő, parkolási lehetőség van.

A vendégházunktól hamar és könnyen elérhetőek Székelyföld nevezetességei:
Gépjárművel egy órányi út a népművészet egyik helyi fellegvára, a fazekasságáról híres Korond, a parajdi Sóbánya, Szováta a sós vizű Medve-tóval, Csíksomlyó a Mária kegyhellyel. Kétórányi út a Gyilkos-tó és a Békás-szoros, Tusnádfürdő és a Szent Anna-tó.
Zetelakáról tíz kilométerre találjuk a Madarasi Hargitát menedékházzal és kitűnő síelési lehetőségekkel.

Férőhelyek: 10 személy (Maximum 12 fő)

  • 3 db franciaágyas szoba
  • 2db kétágyas szoba
  • nappaliban kihúzható kanapé (+2 férőhely)
  • felszerelt konyha
  • 2 db fürdőszoba, 2 db WC található

A nappaliban műholdas TV, video, Hifi van.

Ha még nem jártál Erdélyben, ideje megismerned; ha voltál már, térj vissza. Vendégházunk nyitva áll előtted, várjuk megkeresésed:

Rákóczi család