+36 30 465 1543 hello@rakoczivendeghaz.hu

KÖSZÖNTÜNK MINDEN KEDVES VENDÉGET A RÁKÓCZI VENDÉGHÁZBAN!

A vendégházban (apartmanban) eltöltött zavartalan üdülés érdekében összefoglalt legfontosabb tudnivalók

WWW.RAKOCZIVENDEGHAZ.HU

 

1. A szálláshely az érkezés napján 15:00 és 19:00 óra között foglalható el. A távozás napján kérjük, a szobát 11:00 óráig szíveskedjenek elhagyni. Igény esetén a tulajdonos jelen van a helyszínen. Érkezéskor az összes vendég köteles a szállásadónak adatfelvétel miatt átadni a személyes okmányait (személyi igazolvány, lakcímkártya vagy útlevél). A törvényben meghatározott személyes adatokat egy okmányolvasón keresztül rögzítjük, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítjuk. További információk a rendszerről a www.vizainfo.hu weboldalon tekinthető meg.

 

2. Amennyiben délelőtt 11:00 óráig a szobát nem adják át, felárat számítunk fel. A lefoglalt időpont időelőtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek.

 

3. Éjszakai pihenő időszak 22:00 és 08:00 között van. A pihenő ideje alatt mindenki számára biztosítani kell a nyugodt pihenéshez való jogot!

 

4. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

 

5. A vendégeink látogatót csak és kizárólag a tulajdonos tudtával, beleegyezésével fogadhatnak

 

 

6. Az átadott kulcsok és kapu távirányítók esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

 

7. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

 

8. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak és kötelesek azonnal elhagyni az apartmant!/p>

9.Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

10. Az apartmanban dohányozni tilos!A dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet! a ház füstérzékelővel ellátott!

 

11. Háziállatot tilos engedély nélkül az apartmanba bevinni!

 

12. Az apartmanban, szobában lévő berendezéseket tilos átrendezni! A WIFI használat (r2ZyBqeM) – DIGI- ingyen igénybe vehető.

 

13. Az apartmant a vendégeknek tisztán adjuk át, ottlétük alatt takarítás nem végzünk. Távozáskor a szállást olyan állapotban kell átadniuk, amilyenben az érkezésükkor volt: rendben és sértetlenül.

 

14. Reggeli: Vekni műhely-kávézó (Köztársaság út 14.), Sercli BÁR-kávézó (Rákóczi u 50), Príma (Pesti út 72) Penny (Kincsem u 6,)Spar(Pesti u 176)

 

15. Személyes dolgaikra és értékeikre, amennyiben a szálláshelyen hagyják őket, felelősséget nem tudunk vállalni. Amennyiben elhagyják az apartmant, zárják be az ajtót és az ablakokat! Feltétlenül csukják be a nyugágyakat, kapcsolják le a világítást, az elektromos eszközöket beleértve a klímát is, és zárják el a csapokat, ha kimennek a szállásegységből. A távirányítókat az asztalra kérjük rakni a kapott kulcsokkal együtt.

 

16. Kerékpárok a kiskapu mögött találhatók amelyeken szalag jelölés található. Összecsukható székek a hálóban az ajtó mögött. Elsősegély felszerelés az akasztós szekrényben. Varrós készlet a fürdőszobában. Cipőápoló felszerelés a cipős szekrényben. Esernyő a fogason. Vasaló a szekrényben és a deszka az oldalánál van.

 

17. Nyugágyak a ház oldalán vannak felfüggesztve. Szálláshely klímával felszerelt, melyet Vendégeink ingyen használhatnak. A TV a klíma illetve a konyhai pult rejtett világítás távirányítója a konyhapulton. Távozáskor oda kérjük visszarakni.

 

18. A nappaliban az ágy kihúzásának tájékoztatója a TV alatti komódon található.

 

19. A takarítás hetente egyszer történik ágynemű és törölköző cserével egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén. Parkolás a szálláshely előtt.

Fizetési módok: Helyben kp. vagy bankkártyával vagy előre utalással.

A meglepetésünk a hűtőben vagy a pulton található!
Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!

Tulajdonos:
Kovács Tamás Tel.: 06-30-465-1543   24 órás ügyeletben
Kovácsné Lolbert Noémi Tel.: 06-30-451-0170